DODATNA OPREMA ZA VOZILA NISSAN NV200

Najmanjši model gospodarskih vozil Nissan je NV200. Gre za vozilo majhnih do srednjih dimenzij. Projektiran je na osnovi Clia in Micre. NV200 ima dobro razmerje med ceno ter zmogljivostjo in dimenzijami. Na voljo je v izvedbah za prevoz potnikov, tovora in kombinacija obeh. Nosilnost vozila je 783 kg, prostornina pa 4,2 m3. Pod vozila je od tal oddaljen 524 mm, kar olajša nakladanje in razkladanje tovora. Na voljo sta bencinski motor z 1,6 litri prostornine in 110 KM, ali diesel motor z 1,5 litri prostornine z 86 KM.

Zaščite za NV200 

01_NV200 s pokrovi za karoserijo: pod02_Nv200 z opažem podjejta Syncro03_Kompletne obloge za vozilo NV200

V Jernej Korpar s.p. je na voljo dodatna oprema za vozila NV200 po potrebah posameznika. Za zaščito karoserije pred poškodbami tovora so na voljo zaščitne obloge za pod iz aluminija ali lesa, zaščitne obloge za stene iz kovine ali aluminija, zaščite za predelne stene ter vrata.Na voljo so tudi predalniki, regali, police s posodami, prozornimi predali ter ostala oprema, ki spremeni Nissan NV200 v potujočo delavnico.

S Syncro Ultra je na voljo oprema ad hoc za vsako vozilo Nissan NV200

1_NV200 opremljen z opremo Syncro Ultra2_Nv200 z odprtimi policami in nosilcem kabla Syncro Ultra3_Oprema na desni strani vozila nv2004_Predali z dostopom z zunanje strani v vozilu NV200, ki ga je opremilo podjetje Syncro System

Majhnost ne pomeni omejitev. To velja tudi za prostor za tovor vozila Nissan NV200, ki ga lahko optimalno ocenimo in izkoristimo s pametno izbiro opreme na osnovi modularnosti in zamenljivosti elementov opreme Syncro System. Primer, ki je predstavljen na fotografijah spodaj, prikazuje vozilo NV200, ki je opremljeno na treh straneh: s policami regala na levi strani,  pokrovom prostora za kolesa z vratci in s celo vrsto  predalov, ki so obrnjeni navzven na desni strani. Opremo dopolnjujejo kovinske tirnice, ki so na talni pregradi in na katere lahko fiksiramo jermene za fiksiranje tovora.

Prtljažnik za vozilo NV200

08_Prtljaga za Nissan NV200 v Ljubljani v podjetju Syncro System09_Detajl prtljažnika, ki so ga namestili v podjetju Syncro System v Ljubljani na vozilo Nissan NV200

V ponudbi Jernej Korpar s.p. so tudi različni izdelki, ki omogočajo prevoz tovora na strehi vozila. Na voljo so univerzalni nosilci ter nosilci za prevoz lestev iz aluminija ali jekla. Vsi izdelki za na streho so opremljeni s posebnim profilom Ultrasilent, ki je izdelan tako, da zmanjša tresljaje in hrup med vožnjo.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS