DODATNA OPREMA ZA VOZILA CITROEN BERLINGO

Prvič predstavljen na trgu leta 1996, je bil Berlingo med prvimi gospodarskimi vozili. Do takrat so izdelovali manjša gospodarska vozila z dodatnim nosilcem za tovor v obliki paralelepipeda na prednjem delu avtomobila serijske proizvodnje. Rešitev je bila morda res funkcionalna in ekonomična, vendar je bil estetski učinek zelo slab. Predvsem pa vozila v osnovi niso bila načrtovana za tak prevoz tovora. Zaradi tega je bilo potrebno delati kompromise med nosilnostjo, porabo goriva ter voznimi lastnostmi vozila. Peugeot / Citroen je bilo prvo podjetje, ki je oblikovalo vozilo za prevoz oseb, a hkrati velikim prostorom za prevoz tovora, vse to pa so povezali v vozilo, ki nudi podobne vozne lastnosti ter občutek vožnje kot osebni avtomobili. Citroen Berlingo je požel tako velik uspeh, da so tudi ostala podjetja sledila smernicam, ki jih je postavil Citroen z Berlingom. Aprila 2008 so izdelali drugo generacijo Berlinga, ki je bila izpopolnjena v tehničnem in estetskem smislu. Velikost vozila je občutno večja, izgled modernejši in v slogu Citroenovih aktualnih izdelkov: zadnje luči so vertikalno nameščene. Prostor za tovor je večji ter manj ukrivljen kot v prejšnji generaciji. Na voljo sta bencinski in diesel motor s prostornino 1600 kubičnih centimetrov ter 111 KM. Berlingo namenjen prevozu tovora je na voljo v dveh izvedbah; krajši in daljši. Medosna razdalja je enaka, spreminja se le dolžina prostora za prevoz tovora. Prostornina krajše izvedbe je 3,3 m3, z nosilnostjo 625 kg. Prostornina daljše pa je 3,7 m3 z nosilnostjo 750 kg.

Moduli za zaščito šasije vozila Berlingo

01_Berlingo s pokrovi za karoserijo: pod02_Berlingo z opažem podjejta Syncro 03_Kompletne obloge za vozilo Berlingo

V ponudbi Syncro so na voljo lesene ali aluminijaste zaščitne obloge poda, sten, vrat, predelne stene in koloteka.

Opremljanje s predali in zabojniki za vozilo Berlingo

02_Berlingo z zaščitami za pregrade in vrata03_Kompletne obloge za Citroen Berlingo04_Accesso laterale Berlingo arredato da Syncro con componenti Ultra1_Berlingo z opremo za kombinirana vozila Syncro Ultra

Tudi za Berlingo lahko tehniki podjetja Syncro sestavljajo neskončne linije opreme ad hoc s pomočjo sistema Syncro Ultra. Tako lahko zaposleni v podjetju Syncro Elettromeccanica Tonini Micha iz Agna strankam iz kantona Ticino in Graubunden izpopolnjeno personalizirajo opremo. V primeru, ki je prikazan zgoraj, najdemo na levi strani  pokrov za prostor nad kolesi s spodnjimi vratci, celo vrsto kovinskih predalov in vrhnji regal  Tu sto tudi praktični nosilec za zvitke papirja in nosilec za jeklenke razpršila. 

Na nameščeni opremi ob desni steni so predalniki s prozornimi izvlečnimi elementi,ki nudijo maksimalno udobje, saj takoj lahko vidite njihovo vsebino in tako lahko takoj najdete dele in drobni inventar.  

Zelo popularna je oprema za Berlingo s predalniki pod zaščitno oblogo za pod. Lesena zaščitna obloga je dvignjena nad pod, v prostor pa so nameščeni prostorni predali. 

Sistemi za prevoz na strehi Berlinga

08_Berlingo s prtljažnikom za prevoz kanalet09_Cev za prevoz kanalet, ki je pritrjena na strehi vozila Berlingo

V ponudbi Syncro System Slovenija so tudi različni izdelki, ki omogočajo prevoz tovora na strehi vozila. Na voljo so univerzalni nosilci ter nosilci za prevoz lestev iz aluminija ali jekla. Vsi izdelki za na streho so opremljeni s posebnim profilom Ultrasilent ,ki je izdelan tako, da zmanjša tresljaje in hrup med vožnjo.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS