DODATNA OPREMA ZA VOZILA CITROEN NEMO

Inovativno vozilo Nemo je bilo na trgu predstavljeno leta 2007. Osnovano na Fiat Grande Puntu je prvi primer gospodarskega vozila manjših dimenzij, ki ohranja lastnosti večjih vozil enakega tipa kot je Citroen Berlingo. V preteklosti se je moral, kdor je želel imeti manjše gospodarsko vozilo, zadovoljiti z vozilom brez zadnje klopi ter manjšim in manj primernim tovornim delom vozila. Toda z Nemom temu ni več tako. Meri 3,86 m v dolžino, 1,72 m v širino in 1,71 m v višino. Citroen Nemo je opremljen z dvema sedežema v kabini, s tovornim prostorom kvadratne oblike, dvojnimi zadnjimi vrati ter možnostjo stranskih vrat. Na voljo sta bencinski motor s 1400 cm3 prostornine in diesel motor s 1300 cm3 prostornine z močjo do 75 KM. Na voljo je tudi kombinacija motorja na bencinski in pogon na metan. Slednje občutno zmanjša porabo goriva, vendar je za to potrebno žrtvovati del prostora v tovornem delu vozila. Nosilnost vozila je do 585 kg, vključno z voznikom. Od uvedbe vozila na trg, leta 2007, podjetje Syncro izdeluje in vgrajuje zaščite notranjih površin vozila, dodatke s predali in regali za vozila ter strešne nosilce.

Podi in plošče za vozilo Nemo

01_Nemo s pokrovi za karoserijo: pod02_Nemo z opažem podjejta Syncro03_Kompletne obloge za vozilo Nemo

Na slikah so vidne kovinske zaščite površin na levi in desni steni, vratih, ter posebna večplastna lesena zaščita za pod.

Oprema in dodatki za Nemo iz podjetja Syncro Švica

01_Obloge iz marmoriranega lesa za pod vozila Nemo02_Opaži za pregrade vozila Nemo3_Pogled s strani vozila Nemo, ki je opremljeno s komponentami podjetja Syncro Ultra4_Sistem za prevoz na strehi vozila Nemo Citroen.

Kompaktnost vozila Nemo ni ovira za opremo prostora za tovor z opremo in dodatki ad hoc. Kot je prikazano na zgornjih fotografijah, lahko zaposleni v podjetju Elettromeccanica Tonini Micha zaradi modularnega sistema opreme Syncro System optimalno opremijo razpoložljiv prostor in ga maksimalno izkoristijo. V prikazanem primeru na slikah smo izbrali opremo, ki smo jo sestavili s serijo predalnikov s prozornimi predali, ki so na stranskih stenah in ob boku in z nekaterimi regali s policami, ki so opremljene z nedrsečo podlogo in kovinskimi notranjimi delilniki. 

Med dodatki izstopajo nosilec zvitka papirja, ogrodje za silikonske kartuše in nekateri sistemi za fiksiranje z letvami, kavlji in jermeni. 


Prtljažnik po meri za streho vozila Master

Drugi primer opremljenega vozila, kjer je regal s predalniki le na levi strani, desna stran pa je prazna. Široka paleta strešnih nosilcev vseh vrst za Citroen Nemo.

07_CITROEN Nemo opremljen s prtljažnikom in prečnim nosilcem08_Nosilec za cevi na vozilu Citroen Nemo
Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS