REGALI, PREDALNIKI, NOTRANJA OPREMA, NAKLADALNE PLOŠČADI IN KLANČINE, STREŠNI NOSILCI TER OSTALA DODATNA OPREMA ZA CITROEN JUMPER

Od predstavitve na trgu, sedaj daljnega leta 1981, je Citroen Jumper požel velik uspeh. Septembra 2010 je Sevel Sud, izdelovalec vozil skupnega podjetja Fiat-Citroen-Peugeot, v Atessi (Chieti), objavil izdelavo štiri milijontega Citroen Jumperja. Leta 2006 je Citroen predstavil tretji model Jumperja. Gre za gospodarsko vozilo večjih dimenzij s širšo karoserijo pravilnejših oblik. Slednja omogoča boljši izkoristek prostora, ki je na voljo. Med primerljivimi vozili je predstavnik vozil z manj ukrivljenimi stranskimi stenami, kar omogoča namestitev dodatne opreme za vozila više pod strop, kar omogoča bolje izkoriščen omenjeni prostor.

Kompletne obloge za vozilo Jumper

01_Jumper s pokrovi za karoserijo: pod02.Jumper z opažem podjejta Syncro 03_Kompletne obloge za vozilo Jumper

Kot vemo, so vozila dovzetna za poškodbe karoserije zaradi pomanjkljive serijske zaščite notranjosti tovornega prostora vozila, ter zaradi premikanja pravažanega materiala. Prav zato so pri Syncro System na voljo različne zaščite za pod, stenske zaščite, zaščite za vrata, koloteke in predelne stene za Citroen Jumper.

Oprema za vozilo Jumper podjetja Syncro Švica

01_Jumper s podom z oblogo iz marmoriranega lesa 02_Pregrade za Jumper z opažem in oblogami Syncro System03_V Syncro imamo obloge za vse notranje površine za vozilo Jumper

Zaradi prostornega tovornega dela Citroen Jumper, je vanj mogoče vgraditi različno opremo, hkrati pa ohraniti veliko prostora za gibanje osebja ali shranjevanje in prevoz orodja in materiala.

Zaradi dimenzij prostora za tovor je to vozilo idealni kandidat za preobrazbo v mobilno delavnico. Če v keson premišljeno vgradimo opremo, zabojnike in police, lahko kombinirano vozilo postane primerno delovno mesto: urejeno, varno in praktično kot pri tipu vozila Citroen Jumper, ki je prikazano na zgornjih fotografijah. Tukaj so se odločili in opremili vse uporabne stene kesona, vključno s pregrado. Leva stran je razdeljena na dva dela: prvi je opremljen kot delavnica z delovnim pultom   in kovinskimi predali zabojniki, drugi del pa predstavlja kombiniran aparat generatorja in kompresorja in nekaj polic regalov. Desna stran je namenjena omejevanju, kot je na primer kad za tekočine ali podstavek za torbe. V vrhnjem delu izstopa vrsta prosojnih predalov, medtem ko je ob zadnjih vratih fiksiran nosilec prekucnega primeža. 

Oprema za streho vozila Jumper

08_Jumper Citroen s prečnimi nosilci09_Jumper potujoča delavnica s prtljažniki podjetja Syncro v Ljubljani

Pri Syncro System so na voljo tudi univerzalni strešni nosilci, nosilci za prevoz lestev in razni specializirani nosilci. Vse je vedno opremljeno po meri posameznika. Na slikah je primer univerzalnega strešnega nosilca ter nosilca za prevoz lestev z enim vodilom.

Ne smemo pozabiti na široko ponudbo raznih dodatkov za vozila: nakladalne ploščadi in klančine, delovni pulti s primeži, svetila ter gasilni aparati. Syncro omogoča, da je Citroen Jumper opremljen kakor majhna, a popolna potujoča delavnica.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS