OPREMA PO MERI ZA TOYOTO PROACE V PODJETJU SYNCRO V SLOVENIJI

Vozilo so izdelali, da bi dobili vsestranskega in zaupanja vrednega partnerja pri delu, ki bi obrtnikom in tehnikom omogočal lahke poti od enega do drugega gradbišča in nizko porabo goriva ter hkrati veliko udobja. Vozilo Toyota Proace je novo srednje veliko dostavno vozilo, ki ga je izdelalo azijsko podjetje, ki je uporabilo platformo vozil Expert in Ducato. Zanj so se navdušili zlasti podjetniki, ki svoje delo opravljajo na različnih krajih in ki cenijo predvsem esencialne in elegantne linije, praktičnost, dobro razmerje med kakovostjo in ceno in kapaciteto prostora za tovor. Dimenzije se spreminjajo od modela do modela (dolžina, visoka streha), med 5 in 7 m3. Prostornina, ki jo lahko zelo dobro izkoristimo, če je keson dobro organiziran in urejen.

Zato tehniki koncesionarja Syncro System iz Slovenije, JERNEJ KORPAR S.P. , namestijo vso opremo, ki je potrebna za potujočo delavnico v vozilu Proace Toyota. V slovenskem centru, kjer montirajo opremo, je na voljo cela paleta izdelkov in modulov znamke Syncro System za dostavna vozila: od zaščit do pohištva, od dodatne opreme do dodatkov za prevoz blaga na strehi.

Za lažje nameščanje in pritrditev opreme in dodatkov za dostavno vozilo in predvsem za zaščito dna in sten v notranjosti dostavnega vozila pred praskami, deformacijami in poškodbami, začne podjetje Syncro System opremljanje vedno z obložitvijo notranjosti karoserije kesona. S pomočjo panelov in talnih plošč, ki so vnaprej razrezane, perforirane in izdelane po meri različnih modelov vozil Proace Toyota, ki so na voljo na trgu, tehniki podjetja JERNEJ KORPAR S.P. ojačajo tla, stranske stene, vrata in predelno steno in po potrebi tudi stekla. Vozilo Proace, ki je na zgornjih fotografijah, smo obložili z leseno talno ploščo iz več plasti in z barvano pločevino. Obstajajo pa tudi talne plošče, paneli, pokrovi koles iz pohodnega aluminija.

1_Proace z notranjimi oblogami podjetja Syncro v Sloveniji2_Paneli podjetja Syncro za vozila Toyota Proace 3_Lesena talna plošča s smolo na vozilu Proace, ki ga je opremilo podjetje Syncro Ljubljana

Preobrazba vozila Toyota Proace v potujočo delavnico, ki jo opravi podjetje Syncro Ljubljana

Ko razumemo potrebe stranke in ko ojačamo prostor za tovor, lahko operaterji podjetja Syncro System nadaljujejo s fazo opremljanja potujoče delavnice. Prednost elementov znamke Syncro System je njihova modularna zgradba, ki omogoča številne rešitve po meri. Sestava opreme se razlikuje glede na potrebe naročnika, ki se lahko odloči, da bo opremil vse strani kesona ali da bo opremil samo eno stran vozila in pustil prostor za prevoz tovora.

Na zgornjih fotografijah vidimo model Proace, ki je opremljen na dveh straneh z dvema blokoma kovinskega pohištva. Na levi strani so elementi nameščeni proti predelni steni: vidimo pokrov kolesa, ki je zaprt z vratci, prostoren kovinski predal, regal s policami z dvignjenim robom in dvojni regal s policami, na katerih so kadi iz polipropilena. Na desni strani, ampak malo bolj proti zadnjim vratom, pa vidimo popolnoma podobno pohištvo, ki pa se razlikuje samo v drugem kovinskem predalu na mestu regala.

4_Proace kot potujoča delavnica z opremo podjetja Syncro5_Dodatna oprema za dostavna vozila, vgrajena v vozilu Toyota Proace6_Predalnik s plastičnimi zabojniki za vozilo Toyota Proace

Prozorni predali za super funkcionalno opremo modela Proace

V drugi galeriji pa vidimo opremo modela Proace, kjer smo namestili za boljšo funkcionalnost predalnike s prozornimi predali, ki so na desni in levi strani. Govorimo o izjemno praktičnih in funkcionalnih zabojnikih, v katerih sta material in drobni inventar lahko urejena in primerno shranjena, in če samo na hitro pogledamo, lahko ugotovimo, kje je kaj.

10_Tirnica na tleh vozila Toyota Proace, ki ga je opremilo podjetje Syncro7_Proace, opremljen s prozornimi zabojniki in sicer v Sloveniji, pri podjetju Syncro8_Predelna stena na levi strani vozila Proace s predalniki in prozornimi elementi9_Detajl zabojnikov iz materiala, skozi katerega lahko vse vidimo v ponudbi podjetja Syncro

Prtljažnik in nakladalne klančine po meri za model vozila Proace

Vozilo Toyota Proace lahko opremimo znotraj in tudi zgoraj, na strehi vozila, kamor lahko namestimo sisteme znamke Syncro System za prevoz materiala na strehi. V središču nadstrešne opreme so na voljo prečne letvice, prtljažniki, nosilci za lestve in cevi , posebej za model Proace.

Govorimo o dodatkih, ki so zelo trdni in robustni, zanje je značilen inovativen aerodinamičen profil, ki smo ga poimenovali Ultrasilent (super tiho), ki zmanjša trenje in upor zraka in zmanjšuje hrup in vibracije med prevozom, kar posledično vpliva tudi na manjšo porabo goriva.

Med dodatno opremo, ki je med našimi strankami najbolj priljubljena, so tudi ploščadi in nakladalne klančine, ki so zelo koristne za lažje nakladanje in razkladanje blaga in materialov iz potujoče delavnice in so na voljo pri ponudniku JERNEJ KORPAR S.P. , v različnih dimenzijah in izvedbah.

11_Sistemi za prevoz na strehi vozila Proace pri podjetju Syncro Slovenija12_Prečne nosilne letve s tihim profilom Supersilent podjetja  Syncro na vozilu Proace
Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS