DODATNA OPREMA ZA VOZILA PEUGEOT EXPERT

Peugeot Expert  je bil na trgu prvič predstavljen leta 1995. Rezultat sodelovanja podjetij Fiat in Citroen/Peugeot je izkoristek tal v enoprostorcih Italijanske in Francoske izdelave. Expert je požel veliko uspeha zaradi, za tisti čas, inovativne oblike, ter zaradi kapacitete prevoza tovora, tako v nosilnosti kot v količini prostora, v odnosu do velikosti vozila. Leta 2007 je Peugeot predstavil nov, izpopolnjen model vozila Expert. Nov model, za razliko od prejšnjega, ni osnovan na šasiji vozila za prevoz oseb, ampak na novi, večji šasiji, namenjeni prevozu tovora. Tudi oblika karoserije je bolj kvadratna napram starejšem modelu. Na voljo so diesel motorji z močjo od 90 do 136KM. Oblika karoserije je na voljo v treh izvedbah: kratek z nizko streho, dolg z nizko streho ter dolg z visoko streho. Nosilnost vozila je 1200Kg. Daljša izvedba z visoko streho ima v prostoru za tovor 7m3 prostornine. Podjetje Syncro System prodaja ter vgrajuje dodatno opremo za gospodarska vozila. V ponudbi dodatne opreme za vozila Peugeot Expert so regali ter predalniki za vozila, strešni nosilci, zaščitne obloge notranjih površin ter ostali dodatki. Podjetje je opremilo že veliko vozil za vodovodarje, elektrotehnike, serviserje in montažerje.

Zavarujte vozilo Expert, da bo brezhibno tudi v prihodnje

01_Notranji pokrovi za Peugeot Expert02_Stene in talna plošča Expert s pokrovi podjetja Syncro Slovenija03_Pokrovi za predelno steno, tirnico, stene in talno ploščo  Expert

V ponudbi Syncro so na voljo lesene in aluminijaste zaščitne obloge za pod, stene, predelne stene, koloteke in vrata.

Oprema po meri za vozilo Expert

1_Expert opremljen s sistemom Ultra2_Expert s kovinskimi predali, pokrovi prostora nad kolesi in podstavki za torbe Ultra3_Expert opremljen z dodatki sistema Ultra4_Expert s kovinskimi predali

Visoka stopnja personalizacije opreme, ki jo nudi modularni sistem Syncro System omogoča, da na istem vozilu izvedete na desetine različnih rešitev opremljanja, vse pa po meri lastnika in uporabnika. V primeru vozila Expert Peugeot , ki je na zgornjih fotografijah, je bila oprema nameščena na levi strani vozila, in sicer dva bloka, ki ju sestavljata dva prostora z vratci, en prostor s sistemom fiksiranja z jermenom, podstavek za torbekovinski predali in police, ki so odprte. Na desni strani  se izmenjujejo odprte in zaprte police, nekatere viseče omarice pa dopolnjujejo opremo: dva nosilca za jeklenke in en predalnik s prekucnimi in prozornimi elementi.

Sistemi za prevoz na strehi vozila Expert

01_Nosilci za prevoz cevi na strehi vozila Expert02_Prečni nosilci z nosilci za prevoz cevi za vozilo Expert

Za prevažanje tovora na strehi je pri podjetju Syncro na voljo modularni sistem  univerzalnih in specializiranih nosilcev ter nosilcev za prevoz lestev. Vsi strešni nosilci Syncro so opremljeni s posebnim  Ultrasilent sistemom, ki občutno zmanjša tresljaje in hrup med vožnjo.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS