DODATNA OPREMA ZA VOZILA RENAULT KANGOO

Kangoo je vozilo francoskega proizvajalca Renault. Namenjen je prevozu tako tovora kot potnikov.Prvi model je prišel na trg leta 1997 ter tako nadomestil vozilo Express.Po zgledu podobnih vozil, ki so prišla na trg kako leto prej, je Kangoo namenjen najrazličnejši uporabi. Kabina in tovorni prostor sta funkcionalno združena. Z motorji, dodatki in voznimi lastnostmi pa vozilo zagotavlja visok nivo udobja.Drugi model je prišel na trg leta 2008. Oblika karoserije, motor ter ostali mehanski deli so bili izboljšani. Na voljo je v treh izvedbah: z normalnim tovornim delom, Compact in Maxi. Kabina ter medosna razdalja se ne spreminjata. Različna je le dolžina tovornega dela vozila.Na voljo je motor na bencin z 1,6 litri delovne prostornine, ter diesel s 1,5 litri prostornine. Vsi motorji so Euro 4 z močjo 105 KM. Nosilnost vozila je 800 kg, medtem ko je prostornina 4,6 m3.

Zaščite za notranjo karoserijo vozila Kangoo

01_Kangoo s pokrovi za karoserijo: pod02_Kangoo z opažem podjejta Syncro 03_Kompletne obloge za vozilo Kangoo

V Jernej Korpar s.p. so na voljo zaščitne obloge za pod iz lesa ali aluminija, zaščitne obloge za stene iz jekla ali aluminija, zaščite za koloteke, predelne stene ter vrata.

Osnovna oprema za Kangoo

1_Renault Kangoo z opremo Syncro Ultra2_Kangoo z regali in dodatki3_Kangoo z opremo Ultra4_Predali, ki so obrnjeni navzven v vozilu Kangoo

Ko obložite notranjost kesona, je Kangoo pripravljen za namestitev prave opreme. V prikazanem primeru opreme na fotografijah vidimo prostor za tovor, ki je opremljen z bistveno opremo na dveh stranskih stenah. Vidimo nekaj polic odprtega regala, samodejno fiksiranje torbin celo vrsto kovinskih predalov, ki so obrnjeni navzven od stranskih vrat. 

Predalniki pod zaščitno oblogo za pod 

Zelo popularna oprema za Kangooja so predalniki pod zaščitno oblogo za pod z nosilnostjo 140kg. Lesena zaščitna obloga je dvignjena nad pod, v prostor pa so nameščeni prostorni predali. Kot je vidno na slikah, je mogoče namestiti tudi druge predalnike ali regale s policami, ali pa se pusti prostor za tovor.

Prtljažnik in prtljažnik za lestev za vozilo Kangoo

01_Detajl prečnih nosilcev podjetja Syncro System v vozilu Renault Kangoo02_Prečni nosilci s stranskimi ograjami na vozilu Renault Kangoo

V ponudbi Jernej Korpar s.p. so tudi različni izdelki, ki omogočajo prevoz tovora na strehi vozila. Na voljo so univerzalni nosilciter nosilci za prevoz lestev iz aluminija ali jekla. Vsi izdelki za na streho so opremljeni s posebnim profilom Ultrasilent, ki je izdelan tako, da zmanjša tresljaje in hrup med vožnjo.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS