V PODJETJU SYNCRO V LJUBLJANI OPREMA ZA RENAULT TRAFIC: OPREMA, DODATKI, OBLOGE

Z opremo za dostavna vozila Syncro System, hitro preobrazimo Renault Trafic v popolno potujočo delavnico. To dokazujejo izkušnje, ki so plod dolgoletnega dela v ljubljanski poslovalnici podjetja Syncro že od odprtja, podjetje je opremilo prvo in drugo serijo modela Trafic, oziroma modele, izdelane po letu 2001. To je bilo tudi leto izdelave modela znamke Renault, ki je svojemu srednjemu dostavniku dalo popolnoma prenovljen dizajn in znak, da nikoli več ne bo, kot je bilo, kar je veljalo tudi za druge proizvajalce, ki so se morali soočiti z lastnostmi vozila modela Trafic pri projektiranju novih lahkih gospodarskih vozil. Nosilec naslova "dostavnik leta" za leto 2002, je imel prenovljen tudi motor Trafica, s cilindrom, ki danes predstavlja 2,0 in 115 km. Zadnja različica znamke Trafic sega v leto 2014 in predstavlja prenovljeno linijo ter vključuje dolžine v skladu z zadnjimi povpraševanji na trgu.

1. faza: zaščita notranje karoserije modela Trafic 2014

1_V podjetju  Syncro v Ljubljani so na voljo notranji pokrovi za vozilo Trafic 20142_Pokrovi znamke Syncro System za vozilo Trafic 20143_Obloge za Trafic 2014 v podjetju Syncro Slovenija

Kadar se soočajo z modelom Trafic 2014, tehniki podjetja Syncro System vedno najprej predlagajo namestitev notranjih oblog za zaščito karoserije dostavnega vozila: govorimo o talnih ploščah (lesenih, s smolo ali iz pohodnega aluminija), panelih za predelne stene, pokrovih za predelno steno, pokrovih za kolesa in še pokrovih in mrežah za okna.

Namen te faze opremljanja je zaščita karoserije, ki je bila izdelana iz zelo tanke pločevine, pred udarci in poškodbami: če bi bila odkrita, bi jo med prevozom zlahka poškodovali materiali, lahko pa ostane nedotaknjena in ne pride do udarcev v fazi nalaganja materiala in ne do rjavenja kasneje, kar bi poškodovalo zgradbo in pospešilo nastanek lukenj.

Primer mobilne delavnice v vozilu Trafic 2014

1_Trafic z opremo Syncro Ultra2_Trafic s predali in podstavki za torbe3_Viseča omara s prozornimi prekucnimi predali v vozilu Trafic4_Oprema s sistemi za fiksiranje blaga v vozilu Trafic

Prostoren in pravilen se prostor za tovor vozila Renault Trafic 2014 zdi pravo vozilo za mobilno delavnico. Skoraj navpične stene in prostorna površina za tovor so odlična osnova za opremljanje vozila v delovni prostor. Fotogalerija nam prikazuje rešitev z opremo, ki izkorišča obe stranski steni, na desni je oprema z minimalno globino, da je uporabnik lahko v prostoru, kjer potrebuje veliko prostega prostora kar najbolj gibljiv. Stena na levi strani je opremljena z nekaj policami , ki so odprte, s podstavkom za torbe z jermeni za fiksiranje, kovinskimi predali in nosilnimi pladnji za torbe. 

Dodatna oprema in ostali izdelki v podjetju Syncro v Ljubljani za Trafic 2014

10_Prečni strešni nosilci znamke Syncro za vozilo Trafic 201411_Prtljažnik za vozilo Trafic 2014 v Sloveniji

Za delavnico v vozilu Trafic 2014 nudimo različno dodatno opremo: držalo za papir, robčke za razmaščevanje, komplet za čiščenje rok z ročko in milom, držala za ročke, komplet prve pomoči. Stene vozila Trafic lahko opremimo s tirnicami za kavlje, z jermeni in drugimi sistemi za pritrditev materiala, ki ga prevažamo.

Ves potreben prostor: sistemi za strešni transport v vozilu Trafic 2014

V podjetju Syncro System Slovenija, v ljubljanski poslovalnici so vam na voljo tudi sistemi, ki jih lahko različno konfiguriramo: prečni nosilci, nosilci za prevoz lestev in prtljažniki, ki jih pritrdimo na streho vozila Renault Trafic 2014: ni pomembno, katero kombinacijo boste izbrali, v vsakem primeru boste lahko izkusili učinke profila Ultrasilent. Izdelek je patentiralo podjetje Syncro System in poveča aerodinamičnost vozila ter zmanjša sunke zraka na predmete, ki so montirani na strehi: skratka manj vibracij in hrupa, več udobja v vožnji in manjša poraba!

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS