OMARE ZA GOSPODARSKA VOZILA


Omarice Ultra: ultra-prilagodljiva oprema

Namen omare Syncro je prilagajanje oblikam in dimenzijam vseh vozil, ki so na trgu in hkrati vsem potrebam in zahtevam lastnikov vozil in mobilnih delavnic, ki lahko tako izkoristijo notranjost in ustvarijo enoten ali razdeljen prostor, tja namestijo suknjiče ali predpasnike, orodja, manjše stroje, načrte, tehnične čiste in komponente vseh vrst. Z omaro Syncro Ultra je vse našteto možno na več načinov, saj se omara popolnoma prilagodi vsem že obstoječim kosom pohištva skupine za mobilne delavnice, poleg tega lahko njeno notranjost opremite s poljubnim vodoravnim elementom. Omara Ultra je na voljo v različnih dimenzijah in jo sestavljata dva stranska dela, sprednji del z vrati in ključavnico in s tremi zapiranji (zgornje, spodnje in zadnje). Takšen prostor je lahko prazen, lahko ga opremimo samo z obešalnikom za oblačila, lahko pa vanj namestimo od predalov, do odprtih polic, plastičnih posod, pladnjev za torbe!

Kovinske omare so lahke in trpežne, vzdržljive in imajo na zadnji strani luknjice za zračenje, na voljo so pri trgovcu podjetja Syncro za Ljubljana, izdelane so iz aluminija in jekla: torej iz dveh materialov, ki zagotavljata nizko težo (nujna lastnost vsega pohištva, ki ga želimo postaviti v prostor za tovor gospodarskega vozila) in dolgo življenjsko dobo.

Dvojna vrata in ključavnica na ključ

01_Armadietto per furgoni con serratura02_Armadietto per furgoni aperto03_Armadietto per furgoni con elementi orizzontali diversi04_Armadietto per furgoni con cassetti metallici

Vse omarice Ultra imajo sistem odpiranja z dvojnimi vratci, ki na minimum zmanjša dimenzije, tudi ko je prostor odprt. Izbor možnih dimenzij je zelo širok in poleg prostornih in visokih kosov lahko podjetje Syncro namesti tudi manjše omarice, v katere lahko odložimo na primer vrednejše predmete ali dokumente. Vrata imajo ključavnico, ki se zaklepa s ključem in imajo mehanizem blokiranja z dvojno verižico.  Ti kosi pohištva za kombinirana vozila niso samo postavljeni, ampak jih fiksiramo na notranjo steno kesona in na druge komponente opreme, da ne prihaja do nihanj ali premikov med zaviranjem ali v primeru nezgode. Skrb za varnost je po drugi strani temelj filozofije podjetja Syncro System, saj želi podjetje imeti zadovoljne stranke in hkrati zagotavljati kakovostne izdelke.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS