DODATNA OPREMA ZA VOZILA OPEL VIVARO

Leta 2001 je Opel, v sodelovanju s podjetjem Renault, predstavil trgu vozilo Vivaro z modernejšim izgledom ter, kljub kvadratnem tovornem delu vozila, aerodinamično obliko. Ostala podjetja so bila prisiljena slediti smernicam, ki jih je postavil Vivaro. Vivaro je uspešen izdelek tako z estetskega kot s funkcionalnega vidika.Na voljo je v štirih izvedbah; dve višini strehe ter dve dolžini karoserije.Prostornina tovornega dela znaša od 5 m3 do 8,3 m3, medtem ko je nosilnost od 1000 do1200 kg.Motorji na bencinski in dieselski pogon imajo moč 150 KM.

Obloge za karoserijo vozila Vivaro 2019 podjetja Syncro v Sloveniji

01_Talna plošča in paneli za Vivaro Opel 201402_Lesena talna plošča z več plastmi v vozilu Vivaro 2014, opremljeno v Syncro v Sloveniji03_Stranski pokrovi iz barvane pločevine za Vivaro Opel 2014

V Jernej Korpar s.p. so na voljo zaščitne obloge za notranje površine: zaščitne obloge za pod iz vezane plošče ali valovitega aluminija, zaščita za koloteke iz lesa in jekla ali kovine in jekla, zaščita za predelno steno, jeklene ali aluminijaste obloge za stene, zaščite za vrata ter jeklene mrežice za zadnja vrata.

Tisoč načinov opremljanja vozila Vivaro s Syncro Ultra

01_Oprema vozila Opel Vivaro 2019 z nosilci kovčkov02_Ogrodja z nosilci orodja za vozila Opel Vivaro 201904_Stranski pogled vozila Opel Vivaro 2019, ki je opremljen s sistemom Ultra05_Stranski pogled vozila Opel Vivaro 2019

Vozilo Vivaro 2019 lahko opremimo na tisoč različnih načinov, saj sistem Ultra nudi popolno kombiniranje posameznih elementov. Zaradi štirikotnih oblik prostora za tovor lahko maksimalno optimiziramo notranje prostore, kamor namestimo module opreme različnih dimenzij. Na zgornjih fotografijah je primer, ki prikazuje keson, ki smo ga opremili z nosilci kovčkov, s policami in dvema perforiranima paneloma z nosilci orodja na stranskih stenah. 

Naslednji odlični sistem za reorganizacijo prostora lahko vsebuje  transparentne predalnike, ki so zelo ozki in jih vgradimo malo nad koloteke, da ne zasedajo talne površine. V njih lahko urejeno hranite veliko količino drobnega materiala in orodja.

Sistemi za strešni prevoz za vozilo Vivaro 2019

01_Letve prtljažnika za Vivaro 2014-02_Nosilec za prevoz lestev za Vivaro 2014 podjetja Syncro v Ljubljani

Narejeni iz aluminija in nerjavečega jekla se od ostalih razlikujejo po Ultrasilent profilih, ki zmanjšujejo zračni upor prečnih palic ter tako zmanjšujejo tresljaje, hrup ter porabo goriva.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS