V PODJETJU SYNCRO V LJUBLJANI VSA OPREMA ZA DAILY IVECO

Za razliko od ostalih dostavnih vozil večjih dimenzij je za Daily Iveco značilen sistem ogrodja in karoserije, zaradi česar je vozilo primerno za težji tovor in za preoblikovanje v vozilo s kesonom ali prekucnik. Prav zaradi obsežnega prostora za tovor in zaradi izjemne robustnosti je Daily odlično vozilo za potujočo delavnico. Za vse različice vozila, ki so na voljo na tržišču (izbirate lahko med štirimi dolžinami in tremi višinami), boste v skladišču v ljubljanskem podjetju Syncro Slovenija lahko našli kose pohištva, obloge in opremo po meri, s čimer boste opremili keson dostavnika in optimizirali prostor ter kar najbolje organizirali svoje delo. Prostor za tovor zadnje različice vozila Daily, model 2014, je zelo obsežen in pravilne oblike: odličen torej za namestitev polic in predalnikov, delovnih pultov, kovčkov za orodje, in druge dodatne opreme, kot so sani za generatorje, luči, komplet za umivanje rok in vse, kar potrebujejo vodovodni inštalaterji, mizarji, električarji, pleskarji, obrtniki in tehniki pri opravljanju svoje dejavnosti.

Primerna obloga za karoserijo vozila Daily Iveco 2014

1_Notranji pokrovi za Daily 20142_Lesena talna plošča znamke Syncro Slovenija za vozilo Daily 3_Paneli pokrova karoserije za vozilo Daily 2014 v Ljubljani

V slovenski poslovalnici podjetja Syncro v Ljubljani vas pričakujejo kompetentni tehniki, ki so pripravljeni in znajo svetovati in poiskati najboljšo rešitev pri opremljanju vašega vozila Daily 2014. Ne glede na tipologijo izbrane opreme bodo operaterji podjetja Syncro System poskrbeli za ojačano notranjost dostavnega vozila, karoserijo in dno prostora za tovor bodo ustrezno zaščitili.

S stranskimi paneli iz barvane pločevine preprečimo tveganje za nastanek prask in udarcev, lesene talne plošče iz večplastnega morskega lesa s smolo ali iz pohodnega rebrastega aluminija so idealne za preprečevanje deformacij tal. Na voljo so še pokrovi za vrata, predelno steno in kolesa.

Daily Iveco opremljen pri podjetju Syncro Švica

1_Daily z opremo Syncro Ultra2_Daily z zaprtimi policami regala z vratci Syncro Ultra3_Daily z delovno polico in kovinskimi ali prozornimi predali Syncro Ultra4_Daily z opremo Ultra, gledano od stranskih vrat5_Daily s sistemom za blokiranje s palico in jermeni6_Inverter za kombinirano vozilo v vozilu Daily7_Stikalo v vozilu Daily, opremljeno pri Syncro8_Delovni pult v vozilu Daily

Zaradi prostornosti prostora za tovor je Daily Iveco idealno vozilo za opremo delavnice na kolesih s sistemom Syncro Ultra, s kompletno opremo in predalčki za shranjevanje orodja in materialov in s pravimi delovnimi prostori, ki so opremljeni z opremo ad hoc. Zgoraj je vozilo Daily opremljeno na treh straneh. Na levi strani smo opremili celo vrsto prostorov, nekateri so odprti in drugi zaprti z vratci: govorimo o policah regalov, ki imajo tudi nedrsečo podlogo in kovinske delilnike in o policah za torbe. Prostorna omara nudi popoln prostor za shranjevanje delovnih oblek, čelad, čevljev in drugih predmetov. Tako je vozilo urejeno in oblačila so skrita pred pogledi, saj omaro lahko spredaj zaklenemo. Na desni steni je delovni pult iz marmoriranega lesa, cela vrsta kovinskih predalov in številni so iz prozorne plastike.  Na spodnji pregradi je fiksirana tirnica, na katero so pritrjeni kavlji za blokiranje materiala  , ki je v kesonu.

 Zalažje nakladanje in razkladanje na vozilo Daily Iveco 2014: klančine in prečne letve

Na voljo so tudi ploščadi in nakladalne klančine, s katerimi lahko brez napora prestavljamo težke stroje in materiale in, kdor želi, lahko na streho vozila Daily 2014 montira varne in udobne sisteme za prevoz blaga. Nosilec za prevoz lestve in prtljažnik znamke Syncro System sta izdelana iz jekla ali aluminija in imata specialen aerodinamičen profil Ultrasilent, ki zmanjša hrup in vibracije med vožnjo.

10_Nakladalna ploščad na vozilu Daily 2014, ki je opremljen v Ljubljani11_Nosilec za prevoz lestve na vozilu Daily Iveco 2014 pri podjetju Syncro12_Prečni nosilci na vozilu Daily 2014
Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS