DODATNA OPREMA ZA VOZILA FIAT DOBLO'

Fiat Doblò je novejše gospodarsko vozilo srednje velikosti. Na trgu je bilo prvič predstavljeno leta 2000 ter nadomestilo Fiat Fiorino. Fiat Doblò je vozilo, ki združuje lastnosti različnih gospodarskih vozil in enoprostorcev. Izkaže se kot zelo praktično, saj nudi veliko prostora, veliko nosilnost, dobre vozne lastnosti in lastnosti značilne za osebna vozila. Prva generacija vozila, predstavljena na trgu leta 2000, je bila uspešna. Druga generacija, predstavljena leta 2009, ima izboljšane vozne lastnosti, oblike karoserije in učinkovitost motorja. Na voljo je v obliki gospodarskega vozila in opremljen za prevoz oseb. Prevladujejo diesel motorji z močjo do 135 KM. Nosilnost vozila sega do 1000 kg. Prostoren prostor za prevoz predmetov je primeren za namestitev dodatkov za vozila Syncro System.

Podi in plošče za vozilo Fiat Doblò

03_Panelna plošča za pokrov vrat vozila Doblo04_Dostavno vozilo in potujoča delavnica Doblo z notranjimi oblogamiurgone officina DobloÔòáC╠º interni rivestiti 05_Doblo s talno ploščo in predalnikom pod njo

Odkar je Fiat Doblò na trgu, so pri Syncro System na voljo zaščite notranjih površin vozila, ki ščitijo karoserijo pred udarci tovora med prevozom. Syncro nudi aluminijaste in lesene zaščitne obloge za pod, stene, predelne stene ter vrata. Na voljo so tudi zaščitne mrežice za okna.

Možnosti opreme po meri za vozilo Doblò

1_Fiat Doblò  z opremo in zaščitami Syncro Ultra2_Doblo s steno, ki je opremljena s sistemom za blokiranje tovora3_Desna stena vozila Doblo s podstavki za torbe in predali Syncro ultra4_Talna pregrada s palico in jermeni za blokiranje

Moduli za vozilo Doblò, ki jih je izdelalo in namestilo podjetje Syncro System nudijo številne možnosti opremljanja in specializirani tehniki podjetja lahko z njimi za svoje stranke ustvarjajo projekte mobilne delavnice v skrajno personalizirani obliki, prilagojeni zahtevam uporabnika in hkrati so izredno praktični in funkcionalni. V primeru vozila Doblò , ki je prikazano na zgornjih fotografijah, je izbrana minimalna oprema, skoncentrirana na desni steni, medtem ko so na levi pregradi in levi steni nameščeni samo sistemi blokiranja , ki jih sestavljajo kovinska palica in jermeni. Na desni pa vidimo nekaj polic za torbe s tremi plastičnimi torbami Galaxy , tri kovinske predale in dva regala z odprtimi policamiz nedrsečo podlogo in delilniki. Spodaj lahko vidite fiksiranje torbe , ki je samodejno in ima sistem za pritrditev. 

Izkoristite prostor na strehi vozila Doblò

06_Prečni nosilci za vozilo Doblò v podjetju Syncro Slovenija07_Prtljažnik za vozilo Doblò

Na voljo so tudi univerzalni strešni nosilci, nosilci za prevoz lestev, nakladalne ploščadi  in klančine ter razni dodatki, ki pripomorejo k hitrejšemu in učinkovitejšemu delu.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS