PREDALNIKI, REGALI, NOTRANJI DODATKI, NAKLADALNE PLOŠČADI, STREŠNI NOSILCI IN DRUGI DODATKI ZA FIAT DUCATO

Odkar se je, daljnega leta 1981, Fiat Ducato prvič pojavil na trgu, je bil velik uspeh.Pravzaprav gre za najbolj prodajan avto v Italiji. Septembra 2010 je Fiat obeležil 4 milijone prodanih Fiat Ducato. Leta 2006 so predstavili tretjo generacijo Fiat Ducato. Omenjena generacija vozila je gospodarsko vozilo večjih dimenzij, s širšo in normalno karoserijo. Slednje omogoča optimalni izkoristek prostora. Med vozili primerljivih velikosti, ima Ducato manj ukrivljene stene. Tako je mogoče namestiti notranjo opremo višje pod streho vozila, s tem pa je tovorni prostor bolje izkoriščen.

Podi in plošče za vozilo Ducato

01_Primer opreme za vozilo Ducato 2006 s predalniki regalov02_Stranski del vozila Ducato z regalom in predali03_Oprema dostavnika Fiat Ducato podjetja Syncro Slovenija

Zaradi pomanjkljive serijske zaščite notranjosti tovornega prostora vozila, ter zaradi premikanja prevažanega materiala, so vozila dovzetna za poškodbe karoserije. Prav zato so pri  Syncro System na voljo zaščitne obloge za pod, stene, zaščite za vrata, koloteke in predelne stene za Fiat Ducato.

Kako v mobilno delavnico preoblikujemo vozilo Ducato

1_Jumper Ducato Boxer s popolno opremo za delo  Syncro ultra2_Delovne police s predali, kombiniran aparat kompresorja in generatorja v vozilu Jumper Ducato Boxer3_Popolna oprema za zložljiv primež v vozilu Ducato Jumper Boxer s komponentami Syncro Ultra4_Mobilna delavnica na vozilu Jumper Ducato Boxer6_Kad za prevoz tekočin


Za preoblikovanje vozila Ducato v mobilno delavnico smo opremili vse tri stene kesona. Na levi strani je opremljen delovni kot z lesenim pultom  , ki je opremljen s sijalkami led,  kovinskimi predali, različnimi odprtimi policami  in kombiniranim aparatom generatorja kompresorja , ki zagotavlja avtonomnost delavca v vseh logističnih situacijah. 

Na desni strani prostora za tovor je skladiščni prostor: naj omenimo polico-kad za shranjevanje posod s tekočinami, prekucni primež  in plastične in transparentne predale. 

Med dodatki , ki bogatijo to opremo so:  

  • komplet za umivanje rok z milom
  • nosilec za zvitek papirja
  • sistemi za blokiranje s palicami in jermeni
  • navijalnik 

Prevažajte materiale in opremo na strehi vozila Ducato

11_Prečne letve za Ducato

Pri  Syncro System so na voljo tudi univerzalni strešni nosilci, nosilci za prevoz lestev in razni specializirani nosilci. Vse je vedno opremljeno po meri posameznika. Na slikah je primer univerzalnega strešnega nosilca ter nosilca za prevoz lestev z enim vodilom.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS