DODATNA OPREMA ZA VOZILA FIAT SCUDO

Fiat Scudo je bil prvič predstavljen leta 1995 ter požel veliko uspeha. Rezultat sodelovanja podjetij Fiat in Citroen/Peugeot je izkoristek tal v enoprostorcih Italijanske in Francoske izdelave. Fiat Scudo je požel veliko uspeha. Zaradi svoje, za tisti čas, inovativne oblike, ter zaradi kapacitete prevoza tovora, tako v nosilnosti, kot v količini prostora, v odnosu do velikosti vozila. Leta 2007 je Fiat Professional predstavil novo, dodelano verzijo vozila. Vozilo ni več osnovano za prevoz oseb, temveč je karoserija nove verzije pravilnejših oblik, ostrejših robov ter večjih dimenzij. Nova verzija je izrazit korak naprej napram staremu modelu. Na voljo so diesel motorji francoske izdelave. Razpon moči je od 90 KM pa vse do 136 KM. Na voljo so tri izvedbe tovornega dela vozila: kratek z nizko streho, dolg z nizko streho ter dolg z visoko streho. Nosilnost vozila je do 1200 Kg. Prostornina dolge izvedbe z visoko streho pa kar 7 kubičnih metrov.

Pokrovi za karoserijo vozila Scudo

03_Stenska plošča in plošča predelne stene vozila Scudo obloženi z elementi Syncro04_Detajl notranje obloge za vozilo Fiat Scudo05_Pokrov prostora nad kolesom v vozilu Scudo podjetja Syncro Slovenija

Skupina Syncro System prodaja in vgrajuje opremo za vozila vse od leta 1996. Že od samega začetka je v ponudbi dodatna oprema za notranjost vozil, zaščite, strešni nosilci in razni dodatki za Fiat Scudo. Opremili so že tisoče vozil za vodovodarje, elektrotehnike ter vzdrževalce in serviserje.

V ponudbi Syncro so na voljo lesene ali aluminijaste zaščite tal, aluminijaste ali kovinske zaščitne stenske obloge, zaščite za predelne stene, koloteke ter vrata.

Oprema Syncro Ultra po meri za vozilo Scudo

1_Fiat Scudo z opremo Syncro Ultra2_Oprema sistema Syncro Ultra v vozilu Scudo3_Scudo s kovinskimi predali4_Scudo - pogled s strani na opremo Ultra


Kombi srednjih dimenzij kot je Scudo predstavlja dobro osnovo za oblikovanje delavnice na kolesih in specialistom za opremljanje kombiniranih vozil nudi široke možnosti pri izbiri opreme. Vozilo, ki je prikazano na zgornjih slikah je bilo na primer opremljeno kot delovni prostor v vseh pogledih z opremo na obeh straneh. Leva stran je opremljena s policami odprtega regala, desno pa sestavljajo, če začnemo spodaj, prostor z vratci, ki se v celoti odpirajo, pet kovinskih predalov, dva pladnja kovinski podstavki za torbe in policana vrhu. Na talni pregradi je fiksiran sistem za blokiranje s kovinsko oalico in jermeni, ki je super prilagodljiv tovoru, ki ga prevažate v vozilu. 

Prevažanje na strehi vozila Scudo: rešitve podjetja Syncro v Švici

08_Nosilec cevi za Scudo Fiat09_Prečni nosilci s profilom Supersilent Scudo Fiat

Za prevoz predmetov na strehi Syncro predlaga modularni sistem univerzalnih strešnih nosilcev, nosilcev za prevoz lestev in specializiranih strešnih nosilcev. Tako je mogoče opremiti vozilo po potrebah in željah posameznikov. Vsi modeli strešnih nosilcev Syncro so opremljeni z edinstvenim ULTRASILENT profilom. Zaradi aerodinamične oblike ta občutno zmanjša hrup in tresljaje.


Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS