POKROVI IN OBLOGE ZA POSAMEZNE DELE KAROSERIJE DOSTAVNEGA VOZILA

V podjetju Syncro Slovenija v Ljubljani najdete poleg talnih plošč, s katerimi zaščitimo tla, in poleg specifičnih panelov za zaščito sten dostavnega vozila tudi zaščitne strukture za vse druge dele karoserije na notranji strani gospodarskega vozila.

Okna, vrata in streha: vse je popolnoma zaščiteno z oblogami podjetja Syncro System

Za okna dostavnih vozil vam je na voljo zaščitna rešetka: njena funkcija je kar trojna. Prvič prepušča svetlobo, drugič preprečuje vlome in kraje in tretjič preprečuje razbitje stekla zaradi udarcev materiala in težkih predmetov med nakladanjem in razkladanjem.

Za vrata brez oken v gospodarskih vozilih nudi podjetje Syncro Slovenija pokrove iz barvane pločevine, anodiziranega aluminija ali alveolarne plastike. Te med seboj tako zelo različne materiale združuje nekaj skupnih lastnosti. Materiali so lahki in odporni, zelo preprosto jih čistimo in vozilu dajejo profesionalen videz.

Če želite prevleko, ki bo zares enotna s kesonom, lahko povprašate za notranje strešne obloge: paneli po meri, iz enakih materialov kot so paneli za vrata in stene.

1_Pokrov kolesa za dostavno vozilo podjetja Syncro v Sloveniji2_Rešetka kot pokrov okna za dostavna vozila3_Obloga za predelno steno za dostavna vozila

Prostor nad kolesi: zaščita, ki ščiti, in nudi polico za odlaganje

Ne zgodi se vedno, ampak pogosto, da stranke sprašujejo tudi za pokrov prostora nad kolesi, oziroma želijo strukturo, ki prekrije tisti del, kjer je kolo, in je polkrožne oblike. Na zgornjem delu običajno uporabljamo kovinsko zaščito, za sprednji del pa lahko izberemo večplasten les s smolo ali pohoden aluminij, s čimer dosežemo kontinuiteto, če smo ga uporabili tudi za tla.

4_Pokrov prostora nad kolesom za dostavno vozilo z vratci 5_Pokrov kolesa za gospodarska vozila, ki so na voljo v podjetju Syncro v Ljubljani6_Držalo za kovčke za dostavna vozila

Zaščita prostora nad kolesom je še zlasti pomembna, kadar sten dostavnega vozila ne opremimo z opremo, ki bi sicer ta prostor prekrila in s tem bi zmanjšali tveganje za udarce in vzbokline. Povprašajte v podjetju Syncro Slovenija, kjer vam bodo dali podrobne informacije o pokrovih za dostavna vozila in ni vam treba skrbeti za vozilo: ne bo trajalo dolgo, saj pokrove in obloge namestimo zelo hitro!

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS