DODATNA OPREMA ZA VOZILA VOLKSWAGEN CADDY

Volkswagen Caddy je gospodarsko vozilo manjših dimenzij, ki je v izdelavi že od leta 1980. Prva serija vozil je bila v prodaji v Združenih državah Amerike leta 1980, v Evropi pa 1982. Druga serija je bila predstavljena leta 1996, medtem ko je bila aktualna serija na voljo prvič leta 2003. Izdelovali so ga v več izvedbah. Na voljo je bil kot osebno vozilo, kot gospodarsko vozilo, kombinirano vozilo ter celo kot manjši avtodom. Gospodarska verzija vozila Caddy je na voljo v dveh izvedbah. Delovna prostornina prostora za tovor je primerljiva z vozili srednje velikosti. Pogon vozila je na prednja kolesa, na voljo pa je tudi izvedba s štirikolesnim pogonom. Vgrajeni motorji so vsi Euro 5, diesel, bencin ter kombinacija bencin-metan, z močjo 103 KW. Prostor za tovor dolge verzije vozila znaša 4,2 m3.

Zaščite in obloge za Caddy

01_Caddy s pokrovi za karoserijo: pod02_Caddy z opažem podjejta Syncro03_Kompletne obloge za vozilo Caddy

Pri Jernej Korpar s.p. so na voljo predalniki in regali za Volkswagen Caddy, lesene in aluminijaste zaščitne obloge sten, poda, predelnih sten, vrat ter kolotekov. Stekla pa je mogoče zaščititi z zaščitnimi mrežicami.

Izbira komponent in dodatkov ULTRA za montažo v vozilo Caddy

1_Caddy z opremo Syncro Ultra2_Desna stena vozila Caddy s predali in regali Syncro Ultra3_Odprtina, ki se obrne za 180 stopinj za predale Syncro Ultra v vozilu Caddy

Syncro System nudi tudi široko izbiro opreme ad hoc za vozilo Caddyprozorne predalnike,  predale,  policeomarepulte in police  različnih dimenzij, ki jih preprosto lahko kombiniramo in nameščamo eno zraven druge, v skladu z okusom in potrebami uporabnika. Na osnovi povpraševanj strank so tehniki centra za montažo v italijanski Švici lahko organizirali enako vozilo na popolnoma drugačne načine. V fotogaleriji zgoraj je na primer prikazano vozilo Caddy, ki je opremljeno na eni sami strani. Spodaj je pokrov za prostor nad kolesi, ki predstavlja podlago za predale. "Posebnost«, ki jo je naročila stranka v tem primeru sta dva podstavka za torbe in predal, ki je dostopen od zunaj. Vrhnja polica ima celo vrsto plastičnih posod, ki jih je treba po potrebi obrniti navznoter ali navzven.

Nosilci za pakete po meri za vozilo Caddy 

07_Prečni nosilci za CADDY v Sloveniji08_Prtljažnik s profilom Supersilent za dostavnike v vozilu Caddy VW

Vsi nosilci so opremljeni s posebnim sistemom ULTRASILENT, ki je izdelan tako, da zmanjša hrup, vibracije, porabo goriva ter omogoča bolj udobno vožnjo.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS