DODATNA OPREMA ZA VOZILA VOLKSWAGEN CRAFTER

Volkswagen LT je gospodarsko vozilo velikih dimenzij, predstavljeno trgu leta 1995. Njegov naslednik Volkswagen Crafter je izšel leta 2006. Glede nosilnosti in razpoložljivega prostora med lahkimi gospodarskimi vozili, ponuja Crafter največ kar je možno. Nosilnost je kar 2550 kg ter prostornina 17 m3. Na voljo je v različnih kombinacijah: štiri različne dolžine karoserije, tri višine strehe in nenazadnje, verzije za prevoz oseb, oseb ter tovora, tovora, obliki kamiona, avtodoma itd. Na voljo sta motorja s štirimi (pogon na bencin)ali šestimi cilindri (pogon na bencin-metan), močjo do 140 KW. Možnost namestitve dodatne opreme je zelo široka. Je eno izmed redkih vozil na trgu s pogonom na zadnja kolesa ali pogonom na vsa štiri kolesa, ni pa verzije s pogonom na prednja kolesa. V mnogih primerih se izkaže kot prednost in ne predstavlja problema za vožnjo, tudi zaradi elektronskega nadzora pogona. Nasprotno omogoča večje obremenitve ter višje težišče tovora, napram podobnim vozilom drugih proizvajalcev.

Podi in plošče za vozilo Crafter

01_Crafter s pokrovi za karoserijo: pod02_Crafter z opažem podjejta Syncro03_Kompletne obloge za vozilo Crafter

Jernej Korpar s.p. ponuja široko paleto zaščitnih oblog za notranje površine za vozila Crafter. Na voljo so zaščitne obloge za pod  iz finske vezane plošče ali aluminija, zaščitne obloge za stene iz aluminija ali jekla, obloge za predelne stene, koloteke ter zaščite za vrata.

Regali in sistemi za blokiranje za vozilo Crafter

1_Crafter z opremo Syncro Ultra2_Crafter z zaprtimi policami, predali in regalom s posodami3_VW Crafter z zložljivim nosilcem za primež in delovnim pultom sistema Ultra4_Crafter s kombiniranim generatorjem-kompresorjem

Glede na potrebe strank, lahko keson vozila Crafter opremimo z regalipredali  ali z delovnim pultom, ki imajo primež in osvetlitev. Možnosti so zaradi raznolikosti modulov Syncro System brezmejne. V galeriji zgoraj vidimo vozilo Crafter, opremljeno na dveh straneh. Na levi je omara z zaklepom in vrsta  polic z vratci zgoraj, poleg dodatkov za čiščenje, ki so nameščeni na vratih in zunaj ob strani opreme. Na desni strani je kotiček z delovnim pultom, prekucni nosilec primeža in prozorni predalniki za drobni inventar. Na voljo je prostor za kombiniran stroj kompresorja generatorja, medtem ko je na talni pregradi tirnica, ki služi fiksiranju jermenov za pritrditev tovora in dva navijalnika.

Prtljažnik in nakladalne rampe za montažo na vozilo Crafter

08_Kompletna oprema za dostavnik Crafter09_Zložljivi prozorni zaboji za vozilo Crafter Volkswagen

Na voljo so tudi strešni nosilci za prevoz tovora ter specializirani nosilci za prevoz lestev. Nosilci so opremljeni s posebnimi profili Ultrasilent, ki zmanjšujejo hrup, tresljaje ter porabo goriva. V ponudbi Jernej Korpar s.p. je na voljo široka paleta nakladalnih ploščadi in klančin, katerih nosilnost sega od 200 pa vse do 1800 kg.

Modeli z manjšo nosilnostjo so izdelani v celoti iz aluminija, medtem ko so zmogljivejši izdelani iz aluminija in jekla.

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS