MANJŠI KOVČKI ZA DROBNI INVENTAR IN ALUMINIJASTI KOVČKI ZA OPREMO DOSTAVNEGA VOZILA


Urejeni in razporejeni vijaki, čepi, konektorji, manjši pripomočki ipd, so otroška igra, če imamo jeklene ali aluminijaste kovčke podjetja Syncro System. Kot v vseh centrih za opremljanje skupine Syncro, so tudi pri koncesionarju JERNEJ KORPAR S.P. iz Ljubljane, na voljo praktični in elegantni kovčki za drobni inventar in pripomočki. Obstojni zaboji in super lahki, načrtovani za kombiniranje z drugimi kosi pohištva opreme Syncro, ki pa so idealni tudi za raznovrstno zunanjo rabo.

Aluminijasti in jekleni kovčki za dostavna vozila podjetja Syncro v Ljubljani

Zaradi lahkosti in robustnosti so aluminijasti in jekleni kovčki, ki so zelo odporni, idealni za uporabo v opremljenem dostavnem vozilu za ročno prenašanje na gradbišču, v delavnici, na delovnem mestu.

Na voljo so različne različice in dimenzije, lahko jih prilagodimo osebnim zahtevam z barvnimi plastičnimi zaboji, delilniki in kovinskimi zaboji. Kovčki za drobni inventar imajo vse praktične ročaje in zapiranje z dvojno sponko s sistemom proti odpiranju in z vzmetjo za varnostno zapiranje.

Za prevoz šob plinskega gorilnika je Syncro zasnoval specialne kovčke z nosilci šob.

03_Majhen model kovčka za drobni inventar za dostavna vozila pri koncesionarju v Sloveniji (Orion)04_Majhen model kovčka za drobni inventar za dostavna vozila pri koncesionarju v Sloveniji (h.130)3_Kovček za prenašanje šob v dostavnih vozilih

Profesionalni kovček iz ABS, aluminija in usnja

V katalogu Syncro je na voljo tudi zelo cenjen model zaboja za drobni material: govorimo o profesionalnem kovčku iz ABS, iz aluminija in usnja, namenjen je opremi in drobnemu inventarju.

Vsi kovčki Syncro so bili zasnovani kot del opreme potujoče delavnice, zato je njihovo naravno mesto v specialnih predalnikih za dostavna vozila, iz katerih jih preprosto vzamemo in jih potem uporabljamo samostojno.

5_Dostavno vozilo z opremo za kovčke7_Različni kovčki za opremljanje dostavnih vozil v podjetju Syncro Ljubljana8_Pohištvo za kovčke na dostavnem vozilu, ki je opremljen v Ljubljani9_Predalniki za kovčke pri podjetju Syncro

Galaxy, plastičen in prozoren kovček podjetja Syncro


In še zadnji model kovčkov Syncro System: govorimo o modelu Galaxy, ki je plastičen kovček v obliki stožca brez vrha, z velikim ročajem za prenašanje po gradbišču ali na delovnem mestu.

Galaxy je lahek in obstojen kovček lahko jih navpično nalagamo v držalo za kovčke Syncro ali vodoravno v ustrezne posode. Med lastnostmi, zaradi katerih je kovček med plastičnimi kovčki edinstven, je tudi prozoren pokrov in možnost organiziranja notranjosti v skladu z vašimi zahtevami s plastičnimi škatlami, ali kovinskimi razdelilniki.

10_Kovček Galaxy zaprt in pokončno postavljen11_Kovček Galaxy za dostavna vozila, naložen12_V Syncro Ljubljana je na voljo plastični kovček Galaxy za dostavna vozila, ki je kompatibilen z opremo Syncro System

Kovčki Syncro za pripomočke

Dimenzije kovčka za vrtalnik, med katerimi lahko izbirate v katalogu podjetja Syncro System:

DRILLO: 235 x 395 x 100 mm.

MIDIDRILLO: 265 x 440 x 130 mm

Kovček za vrtalnike ima obliko pravokotnika in ima v notranjosti dva lista pene na vrhu in spodaj.

Na zunanjih straneh sta dva plastična ročaja za prenašanje; kovček zapremo s pomočjo dveh kavljev spredaj.

Dimenzije so primerne za prenašanje vrtalnikov, pa tudi drugih električnih pripomočkov: manjše brusilke, žage ali orodja za poliranje.

13_Manjši kovček Drill za vrtalnik podjetja Syncro System

Za "bolj" zahtevne: tu je kovček KING

Kovček “King” je odgovor podjetja Syncro System na zahteve po robustnem, odpornem, lahkem in varnem kovčku za težje pripomočke in orodja.

“King” lahko kupite v Syncro Slovenija v štirih različnih dimenzijah:600 x 280 x 300 mm; 700 x 340 x 350 mm; 800 x 400 x 400 mm; 950 x 450 x 450 mm.

To je kovček pravilnih oblik, pokrov ima samodejno blokado odpiranja in ključavnico. Na dnu so 4 luknje, s katerimi ga lahko fiksiramo na ploščo vozila. Na krajših straneh sta dva ročaja, s katerima ga lahko prestavljamo.

15_Kovček za pripomočke, široka paleta podjetja Syncro v Sloveniji16_Kovček za pripomočke Syncro System odprt17_Pri Syncro v Ljubljani kovček za pripomočke s ključavnico18_Kovček za dostavna vozila s ključavnico za kovčke

Iščete kovček za svoje dostavno vozilo? Obrnite se na Syncro Slovenija

Imajo tri-letno garancijo, saj so aluminijasti in jekleni kovčki podjetja Syncro izdelani za dolgotrajno uporabo in za vsakega podjetnika predstavljajo naložbo, s katero bo prenehal izgubljati čas in denar zaradi neskončnega iskanja manjših delov po vozilu.

1_Aluminijast kovček za drobni inventar za potujočo delavnico2_Aluminijast kovček za pripomočke v gospodarskem vozilu

Obrnite se na Syncro Slovenija in izberite pravi kovček!

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS