ČE IŠČETE NAKLADALNE RAMPE IN PLOŠČADI, IMA SYNCRO SYSTEM PRAVO REŠITEV ZA VAS!


Nakladanje in razkladanje vozila brez nepotrebnega napora!

1_Daily z nakladalno klančino podjetja Syncro Slovenija2_Nakladalna ploščad za dostavnike3_Različni modeli nakladalnih ploščadi za dostavnike4_Lahke aluminijaste klančine za dostavnike podjetja Syncro Slovenija

Jernej Korpar s.p. prodaja in vgrajuje vse vrste nakladalnih ramp in ploščadi za vsa gospodarska vozila. Nosilnost sega od 200 pa vse do 1800 kg. IIzvedbe z večjimi nosilnostmi se pritrdijo v vozilo, ter so tako na voljo za hitro uporabo kjerkoli in kadarkoli. Lahko se tudi zasukajo, ter tako omogočijo dostop do notranjosti vozila.

1-Ducato z nakladalno klančino2_Dostavnik z nakladalno klančino po meri

Na voljo je veliko različnih vrst zložljivih, aluminijastih, lahkih nakladalnih ramp, preprostih za uporabo, katere ni potrebno pritrditi na vozilo.

1_Potujoča delavnica z lahko in zložljivo nakladalno ploščadjo2_Aluminijasta ploščad za dostavnik3_Zložljive nakladalne klančine za gospodarska vozila4_Nakladalne klančine za natovarjanje motorjev na dostavnik

Električni vitel za gospodarska vozila 

01_Vitel 02_Vitel za gospodarska vozila

Če morate pogosto v svoje gospodarsko vozilo naložiti velike, težke stroje ali opremo različnih oblik, lahko stroje in opremo v vodoravni smeri premikate s pomočjo električnega vitla za gospodarska vozila. Vitel, ki tehta približno 12 kg, ima motor 12 V in je priključen na akumulator vozila, jekleni kavelj in upravljanje po žici ali daljinsko. 


ZAKAJ BI SE NAPREZALI? Z LAHKIMI IN ROBUSTNIMI NAKLADALNIMI RAMPAMI IN PLATFORMAMI SYNCRO SYSTEM NALOŽITE IN RAZLOŽITE TOVOR BREZ ODVEČNEGA NAPORA!

Želite več informacij?
KONTAKTIRAJTE NAS